What My Friends Describe About Me

senget (:

okayyy , azizul ezwan yang aku kenal dari

* sekolah menengah taman mutiara rini 2
* sekolah menengah teknik pontian
* politeknik merlimau ,melaka
* sampai lah berjiran (uma sewa kt melaka)

see , nampak tak dye yang tiru aku ? semua nak ikot . tak boleh hidup tanpa aku lah kan? hahahaha
okay azi ni (name mase skola :P ) mase mulamula aku kenal dye ni . muke sombong bongkak . err tapi ade lah tegur skit2 ngn dye mase smk tuu . lepas pindah pontian .mmbe mcm biase . tak lah serapat mana sampaiiii lah same poli dekat merlimau tuu . tak lah janggal sangat kalau jumpe dye sebb asyik nampak muke dye jea kat mane2 . rumah pun depandepan sumpah bosan tgk kau . hee taktak gurau .

sepanjang kenal dye , yang nampak , dye sangat SETIA pade seorang perempuan .serious , kalau dah sayang , sayang betul ,nampak ikhlas dye . dye sangat caring dekat kawankawan dye . kdangkdang jumpe takde lah menonong jalan kalau jumpe . atleast angkat tangan senyum . okay tuu dah ckup bukti dye ni tak sombong sebenarnye bagi aku .dye tak suka tangok kawankawan ade masalah , dye mesti nak tolong tak kire ape laa . janji usaha untuk kawankawan .peewwwiittt rase nak menangis pulak xD

konklusi :
* dye SETIA (tak kire couple / kawan)
* caring
* sangat suka membantu selagi boleh
* tak sombong
* baik doe dye (try kenal dulu senget nii baru cakap okay ? :) )

okay seriously aku tak nampak lagi keburukan / kelemahan dye .mungkin sebab tak rapat sangat ATAU dye memang betulbetul terbaik :) renungrenungkan dan selamat beramal :)


untuk senget (:
* Good luck dalam ape jua yang kau buat .
* jangan lupa mak ayah luu yang bagi harapan tinggi dekat luu .study bebaik okay :)
* berkawan selamanya beb <3

takecare azi :)
yang sangatsangat baik , zue :P

TENTANG KMOO AZIZUL EZWAN,,!!

A=>sEoRanG yG sGt3 PaNas bArAn..(sYiK dEn jEwK jDy mGsE u eA)

B=>u sEsGt biN tErsGt LaRh jAaT cOz sLalU BuLi n tMbOk i..(hAnG jAat)

C=>u sEnGeT + bioL +sEwEL +gLEw,,(hAHaHaHaHAaHa)

D=>u tErOr LaM sUbJeK Mt..(bIaSeLaR,,oTaK dEwA2 kN,,??)

E=>u sLaLu MeNgAdAp LaptOp kEsAyAnGaN u ToEh cMpAy lPeW i deW kT seBeLaH..

(kEjAm KN..??)

F=>u sUkE wArNe biRu,,(kn3,,??)

G=>u suKe TGoWk binTaNg Kt LaNgit cOz u ktE,sEoLaH-oLaH binTaNg ToEh fAhAm mAsAlaH N pErASaAN u..

H=>u tErSgT sAnGaT kUat tdOw...(sEnGaL nYe bUdAx)

I=>sEoRaNg yAnG suSaH nA bGoWn tdOw pAdE wAkTu PaGi,,jEnOh i Na kJoT..

(cMpAi dA cEcaH 9O kLy,,tPy,u sTiLL lEy Ckp,”aLAr..bWu 9O kLy”..sEnGaL!!!!)

J=>u tA sUkE tidUr u digAnggu,,(lAw gNgGu,cOmPeM dPt mAki DrY mLoT u yG cOmEl)

*mLoT JeW yG cOmEl,,jGn pErAsAn K,,?hahahhahaha*

K=>u MkN bYk,,tPy StilL kErInG,,(pEw rAhSiA..??)

L=>u tA tHn nGaN gOdAaN rOkOK..(u cAkAp nA bErHeNti,,tPy,tA hNtI2 pOwN,,) tOeH),,

M=>u tA sukE CaKaP bAnyAk kAli,,

N=>u suKe deNgAr mAsaLaH oRaNg cOz Bg U dEngAn dEngAr mAsaLah oRaNg,u bOlEy cAri BaNyAk pEnGaLaMaN...

O=>sEoRaNg yAnG simPlE..

P=>u aDe bAnTal bUsUUkKk yAnG tErsAnGAt lArH wAnGi,,(hahahahahhahahhaha)

Q=>sElAlU bEri nAsIhAt...

R=>mOOd u sElAlU bErUbAh-uBaH,,kDg2 Ok,kDg2 kO..

(bAk KTe u,mCm dEw wUjUd oRaNg Lain LaM diri u)

S=>u sUkE mEnGuJi,,(kN3..??)

T=>u tA sUkE oRaNg yAnG u sAyAnG mEninGGiKaN sUaRa Kt u..

U=>u lEbih pEnTiNgKaN kAwAn dAri oRaNg yG U SaYaNg,,

(fAkTa NeYh,,bKn MeN2,,!!)

V=>bufDaY u 26.4.1992..OwG TuE tAw..

W=>sEoRaNg yG tA kDkOt iLmU..(sUkE i ngAn CaRe u)

X=>aDe sTu lGi,,nEyH u sNdRy Yg cAkAp,,(u cOmEl),,cOmEl sGt kEw AZIZUL EZWAN RUSLAN???pErAsAn jEwK,,tA mLu,,hahahahhhahhahahha

Y=>pEw yg u bLaJa lAm ClAz,cPt jEwK dApAt..(jElEz i)pApE pOwN,i rEsPeCt u,,

Z=> N.,fOr tHe lAz oNe..SoMeThinG Yg u sNdRy tAw,,u TERSANGAT-SANGAT CEMBURU..!! (kEnYaTaAn kN,??heehehehehehe)


AZIZUL EZWAN

A=aMaNaH
Z=zAiHaSra zAiNudIn Cute!..
I=IkhLAs
Z=zAiE cOmEy,,(hahahahhahahhahahha)
U=u sENgEt,,
L=lElAki yAnG tAbAh wAlAuPuN bAnYaK mAsaLah..

E=eSoK,,!!bGoWn AwAl..
Z=zuL sEngAl + sEngEt....
W=wA sAyAnG lu..!!
A=aDe pEnYaKiT pAnAs bArAn..huhuhuhuhuhu..
N=niAt sElAlU bAiK2 jEwK..(pErli nEyH)

A person called bestfriend

Whenever I recall our great moments together,my tears would just fall down very easily.See how close we're till people around us would just said "korang ni macam adik bradik dah aku tgok".Yess I'll 101% agree if u're disgusting me yet I feel so lucky to have a bestfriend just like you who was very caring about me even I guess I've done a big mistake when you need me very badly on that time.I am so sorry and I pinky promise it aint happen twice.You got everything that a bestfriend needs,you could make me laugh,smile and cry as well.You could just wiped my tears and lend your shoulder to make me cry on.You would pushed me to tell my secret even I've said "yess,I am okay".You could make everyone envy with our stupid attitude just like a cute child we're arguing each other hee it was very fun to have a day with you.Thanks fer everything that u've done that make me feel comfortable to accept you as my bestfriend,Azizul Ezwan.And thanks fer being by my side everytime I need you :')
Last but not least,thanks fer the call just now cause Im feeling moree better now.I love you,bestfriend.

MR SENGET :)

err actually aku tak tahu nak describe kaw macam mane.
aku bukan pandai nak judge orang ni. cehhh. HAHAH
oke la. sepanjang perkenalan kita *ayat skema. HIHI

aku kenal kaw kat STEPO. aku pon tak tahu macam mane aku bole kenal kaw.
SUMPAH dulu aku meluat gyle nak tengok muka kaw.
cam kaw HENSEM sangat ahh? hahah
ni jujur aw doe. aku bukan hipokrit.
HAHAH.

FAKTA PELIK DAN BENAR DAN SAHIH YANG ANDA TIDAK TAHU TENTANG
AZIZUL EZWAN ;
seorang yang sangat bencikan rokok.
seorang yang rambutnya sentiasa tegak
seorang yang suka bawak moto dalam 40km/h
seorang yang takpenah eksiden
seorang yang aktif sukan dan ATLET!
seorang yang sering QIAM di Surau masa zaman zaman duk asrama
seorang yang sering pegi ke Masjid &&& Surau berhampiran.
seorang yang jalannya teratur dah tegak :)


FAKTA TIPU DAN BOHONG YANG PERLU ANDA INGAT TENTANG
AZIZUL EZWAN;
seorang yang konon konon romantic
seorang yang konon konon suka angkat awex cam bajet bajet hindustan =.=
seorang yang konon konon ada kening seperti DEGAWAN :D yeahhh.
seorang yang konon konon sangat suka makan McD.
seorang yang konon konon HENSEM +++ HOT STUFF! eyuuuw *muntah jap
seorang yang konon konon ade blog dan konon konon blogger tegar.
seorang yang konon konon hati kering. willing to do everything that he want.
seorang yang konon konon suka bintang
seorang yang konon konon suka menyanyi
seorang yang konon konon setia



oke aku rase ni jek yang boleh aku describe sal Azizul Ezwan.

ps: kaw hutang aku McD ye. haha


# so korang bole agak tak dye ni mcam mane orangnye? which one yang korang rase betul?
either :
Fakta yang pelik dan benar dan sahih 
or
fakta yang yang tipu dan bohong ?


THATS ALL :)
ieinismail
ieinismail.blogspot.com

25 things about you


1. u sangat sangat sangat kuat merokok
2.rambut belakang u senget thats why org panggil u senget
3. u tak suka perempuan yg hisap rokok
4.u paling tak suka kena tipu
5. kening u tebal
6. u sangat mementingkan kasih sayang dalam kehidupan u.
6.u sangat nakal
7.u sangat degil.
8.u tak kisah rang lain cakap apa yg penting u suka
9. makanan kegemaran u ialah nasi goreng kampung ayam merah
10. u tak suka cerita tentang keburukan orang lai.
11. u kentut busuk
12. u sangat mementingkan persahabatan.
13. u akan sayang orang tu betul2 kalau u dah jatuh cinta kat dia.
14. saiz kasut u 7
15. baju u saiz S
16. u tak suka kena membebel
17. u sayang mak i. HAHA
18. u suka karipap yang mak i buat
19. u suka bagi nasihat kat orang.
20. u suka tgok bintang kat langit
21. daya ingatan u sangat kuat
22.u mempunyai jam casio pemberian parents you
23. u ada bantal busuk yang tersangat busuk baunya
24. u punya lappy sekarang problem and tengah service
25. u suka warna biru








Back To My Blog !