What My Friends Describe About Me

MR SENGET :)

err actually aku tak tahu nak describe kaw macam mane.
aku bukan pandai nak judge orang ni. cehhh. HAHAH
oke la. sepanjang perkenalan kita *ayat skema. HIHI

aku kenal kaw kat STEPO. aku pon tak tahu macam mane aku bole kenal kaw.
SUMPAH dulu aku meluat gyle nak tengok muka kaw.
cam kaw HENSEM sangat ahh? hahah
ni jujur aw doe. aku bukan hipokrit.
HAHAH.

FAKTA PELIK DAN BENAR DAN SAHIH YANG ANDA TIDAK TAHU TENTANG
AZIZUL EZWAN ;
seorang yang sangat bencikan rokok.
seorang yang rambutnya sentiasa tegak
seorang yang suka bawak moto dalam 40km/h
seorang yang takpenah eksiden
seorang yang aktif sukan dan ATLET!
seorang yang sering QIAM di Surau masa zaman zaman duk asrama
seorang yang sering pegi ke Masjid &&& Surau berhampiran.
seorang yang jalannya teratur dah tegak :)


FAKTA TIPU DAN BOHONG YANG PERLU ANDA INGAT TENTANG
AZIZUL EZWAN;
seorang yang konon konon romantic
seorang yang konon konon suka angkat awex cam bajet bajet hindustan =.=
seorang yang konon konon ada kening seperti DEGAWAN :D yeahhh.
seorang yang konon konon sangat suka makan McD.
seorang yang konon konon HENSEM +++ HOT STUFF! eyuuuw *muntah jap
seorang yang konon konon ade blog dan konon konon blogger tegar.
seorang yang konon konon hati kering. willing to do everything that he want.
seorang yang konon konon suka bintang
seorang yang konon konon suka menyanyi
seorang yang konon konon setia



oke aku rase ni jek yang boleh aku describe sal Azizul Ezwan.

ps: kaw hutang aku McD ye. haha


# so korang bole agak tak dye ni mcam mane orangnye? which one yang korang rase betul?
either :
Fakta yang pelik dan benar dan sahih 
or
fakta yang yang tipu dan bohong ?


THATS ALL :)
ieinismail
ieinismail.blogspot.com

Back To My Blog !