What My Friends Describe About Me

senget (:

okayyy , azizul ezwan yang aku kenal dari

* sekolah menengah taman mutiara rini 2
* sekolah menengah teknik pontian
* politeknik merlimau ,melaka
* sampai lah berjiran (uma sewa kt melaka)

see , nampak tak dye yang tiru aku ? semua nak ikot . tak boleh hidup tanpa aku lah kan? hahahaha
okay azi ni (name mase skola :P ) mase mulamula aku kenal dye ni . muke sombong bongkak . err tapi ade lah tegur skit2 ngn dye mase smk tuu . lepas pindah pontian .mmbe mcm biase . tak lah serapat mana sampaiiii lah same poli dekat merlimau tuu . tak lah janggal sangat kalau jumpe dye sebb asyik nampak muke dye jea kat mane2 . rumah pun depandepan sumpah bosan tgk kau . hee taktak gurau .

sepanjang kenal dye , yang nampak , dye sangat SETIA pade seorang perempuan .serious , kalau dah sayang , sayang betul ,nampak ikhlas dye . dye sangat caring dekat kawankawan dye . kdangkdang jumpe takde lah menonong jalan kalau jumpe . atleast angkat tangan senyum . okay tuu dah ckup bukti dye ni tak sombong sebenarnye bagi aku .dye tak suka tangok kawankawan ade masalah , dye mesti nak tolong tak kire ape laa . janji usaha untuk kawankawan .peewwwiittt rase nak menangis pulak xD

konklusi :
* dye SETIA (tak kire couple / kawan)
* caring
* sangat suka membantu selagi boleh
* tak sombong
* baik doe dye (try kenal dulu senget nii baru cakap okay ? :) )

okay seriously aku tak nampak lagi keburukan / kelemahan dye .mungkin sebab tak rapat sangat ATAU dye memang betulbetul terbaik :) renungrenungkan dan selamat beramal :)


untuk senget (:
* Good luck dalam ape jua yang kau buat .
* jangan lupa mak ayah luu yang bagi harapan tinggi dekat luu .study bebaik okay :)
* berkawan selamanya beb <3

takecare azi :)
yang sangatsangat baik , zue :P

Back To My Blog !